Permanente Make-up

bij CosMediCare Steyl.

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij CosMediCare kunt u terecht voor permanente make-up, als een van de weinigen in de regio. CosMediCare is hiervoor officieel bestempeld door de GGD met een vergunning.

 

Onze gecertificeerde medewerkster zijn behalve in het aanbrengen van permanente make up op wenkbrauwen en eyeliners, eveneens gespecialiseerd in het aanbrengen van (3d) hairstrokes (met haartjes ingetekende wenkbrauwen), advanced eyeliner (uitgeschaduwde eyeliner) en full lips. Voorafgaand aan de behandeling vindt een kosteloos en vrijblijvend consult plaats waarin wij u van alle informatie zullen voorzien.

 

Voor iedereen die:

  • Er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien maar niet veel tijd heeft
  • Veel sport, transpireert en zwemt
  • Contactlenzen draagt
  • Smalle en/of bleke lippen heeft
  • Het niet goed meer kan zien
  • Allergisch is voor make-up
  • Te dunne wenkbrauwen heeft
  • Geen mooi gevormde wenkbrauwen heeft
  • Door chemo of ziekte geen haargroei heeft op de wenkbrauwen

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

 

Vakmanschap:

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij ECURI specialiste in goede handen. Uw specialiste is opgeleid bij ECURI, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke ECURI methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is er hierdoor garantie voor kwaliteit.

 

Permanente wenkbrauwen:

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

 

Hairstroke wenkbrauwen of 3D wenkbrauwen?

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Niet alleen het gebruik van het naaldje is belangrijk maar vooral het gebruik van de kleuren. Hierdoor wordt de dieptewerking bepaald! Hiervoor kiezen we de kleur die bij jou past. Met de naaldtechniek maken we eerst een schaduwlijn, daarna maken we met een nog kleiner naaldje, haartje voor haartje, de wenkbrauw in de perfecte staat.

 

 

Permanente Eyeliner (smudge en advanced):

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Bij een advanced eyeliner krijgt u een vollere/dikkere bovenste eyeliner en bij een smudge eyeliner wordt de bovenkant uitgeschaduwd.

 

Permanente Lipliner (full lips en lightning):

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren (full lips) waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om een wit randje als lipliner (lightning)te zetten. Dit geeft een volume of “plumb” effect. Dit kan ook gecombineerd worden met een full lips behandeling.

 

NEEM CONTACT OP MET AL UW VRAGEN EN VOOR EEN GRATIS INTAKE.