Wat kun je verwachten bij de

Meet & Treat

van CosMediCare Steyl.

Wil jij graag een uitgebreide diagnose van jouw huid, weten wat wij voor jou kunnen betekenen om het mooiste uit jouw huid naar boven te halen? Je huidprobleem oplossen of een jongere frissere uitstraling krijgen? Huidverbetering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over je huid. Daarom werken wij met een kennismakingsbehandeling. In deze behandeling verzamelen we zoveel mogelijk informatie over jouw huid.

De behandeling bestaat uit de volgende 3 fases:

Fase 1. De consultfase:

In deze fase leer je door een grondige analyse je huid goed kennen. Deze huidanalyse kunnen wij, als je dat wenst ook van de diepere huidlagen maken met behulp van huidechografie. Hierbij wordt je huid tot één centimeter diep in beeld gebracht.

Fase 2. De behandelfase:

Je huid, hals en decolleté worden intensief en diep gereinigd. Je schone huid wordt eerst met 40% glycolzuur behandeld waardoor 5 tot 8 huidlaagjes direct oplossen. Je voelt het direct! Tijdens deze fase constateren wij gedurende de behandeling welke voedingsstoffen jouw huid mist, maar wel nodig heeft, welke voedingsstoffen je het beste kunt laten staan en welke behandelingen jouw huid nodig heeft om weer volledig in balans te komen en gezond te worden. Daarna activeren we met de juiste vitamines en mineralen je huid in een speciaal masker dat is afgestemd op jouw huid. Hierna ziet je huid er schoon en fris uit.

Fase 3. Jouw behandelings- en verzorgingsprogramma:

Na de behandelfase maken wij het behandelings- en verzorgingsprogramma specifiek voor verbetering van jouw huid. Je krijgt dit programma mee naar huis, zodat je het rustig kunt nalezen en weet met welke in- en uitwendige huidverzorging je thuis de behandelingen in onze praktijk kunt voortzetten.

Prijs Meet & Treat:

€65,- (inclusief starterskit met thuisproducten voor ongeveer 2 weken.)