Image Peeling

bij CosMediCare Steyl.

Wat is een Image klinische peeling?

De Image Skincare peelingen werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd. Bij deze behandelingen is het belangrijk om een speciaal “huiddieet” thuis te volgen om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren. Het huiddieet bestaat uit huidverbeterende moisturizer, die goede bescherming geeft tegen UV-A en UV-B straling, hoogwaardige vitamine serums, nachtverzorging en masker. Een Image peeling behandeling kun je ondergaan alleen na de uitgebreide intake en speciale prescriptie voor thuisgebruik.

 

Welke Image Skincare peelingen zijn er:

 

De Image signature facelift peeling met vitamine C.

Deze peeling is geschikt voor: Rosacea/couporose/vermoeide huid/droge huid Je hebt last van Rosacea/Couperose, droge gedehydrateerde huid, je hebt een grauwe en vermoeide huid en wilt dat je huid mooier zal worden. Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van ons. Na 1 behandeling zie je al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen.

 

De Image Wrinkle Lift peeling.

Deze peeling is geschikt voor: Alle fases van huidveroudering/pigmentstoornissen. De Wrinkle Lift peeling van Image Skincare is op basis van glycolzuur en retinol en sterker dan de vitamine C peel Signature Lift. De huid zal een gladdere structuur krijgen waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. De huidstructuur zal ook fijner worden waardoor grove poriën minder grof zullen worden. Deze peeling is geschikt voor bijna alle huiden.

 

Het glycolzuur en retinol stimuleren de celvernieuwing in de huid. Glycolzuur dringt diep in de huid en zorgt ervoor dat de mooie, nieuwe gezonde huidcellen sneller naar boven komen. Daarnaast zorgt het voor een betere hydratatie. Retinol is een vorm van vitamine A die een positieve werking heeft op o.a. rimpels, fijne lijntjes, acne en pigmentvlekken. Het heeft ook een peelende werking. Het is mogelijk dat de huid heel lichtjes gaat schilferen na 2-3 dagen maar in de meeste gevallen zie je er niets van.

 

 

Prijs Image Peeling

v.a. €59,-