TCA Peeling

bij CosMediCare Steyl.

De TCA peeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging een gehele facelift zonder ingreep. De TCA peeling is een chemische peeling die voor het gezicht, hals, decolleté en handen ingezet kan worden. Deze peeling zorgt voor een totale huid vernieuwing binnen 10 dagen. Deze peeling verstrakt de huid, egaliseert en zorgt voor een gladder en jonger uiterlijk. Onafhankelijk van leeftijd of huidtype, het werkt altijd. Deze peeling verwijdert in één klap alle dode huidcellen, waardoor je binnen een aantal dagen na de behandeling een nieuwe, roze babyhuid kan verwelkomen.

 

Wat doet de TCA Peeling?

De TCA peeling is geheel veilig doordat wij de gehele controle in handen hebben. Dat betekend dat wij terplekke beslissen hoeveel lagen er aangebracht kunnen worden. Ons doel is om 3 lagen aan te brengen. De peeling dringt diep in de huid door en zorgt ervoor dat de dode huidcellagen binnen 24uur worden verwijderd. Er wordt plaats gemaakt voor gezonde nieuwe cellen die de helderheid,egalisatie en stevigheid weer terugbrengen.

 

De behandeling:

Deze behandeling kan niet op een onbehandelde huid uitgevoerd worden. Er zal tijdens je bezoek aan onze clinic gekeken worden wat voor huid je hebt, aan de hand daarvan zetten wij een plan op hoe we zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat kunnen komen. De behandeling zelf bestaat uit 3 dagen TCA peeling, de huid gaat ”frozen” (het wit worden van de huid) als dit zichtbaar is stoppen wij met lagen aanbrengen en is het gewenste resultaat behaald.

 

Wat gebeurd er na deze intensieve behandeling?

De huid gaat tijdens de behandeling ”frozen” (wit uitslaan) dit betekend dat de huid in verstikking is gekomen. Frozen is dan ook de bedoeling van de peeling. Direct na de behandeling is je huid wit/geel mosterdgeel om precies te zijn. Je hebt na de behandeling last van een warme vurige huid. De eerste week is het dan ook belangrijk dat je vrije agenda houdt voor herstel. Bij dag 2/3 begint de samentrekking van de huid, dan begint vaak ook een lichte vervelling. Dit kan wel verschillen per persoon wij spreken over gemiddeld. Je hebt ongeveer 6 dagen last van een extreem droge, trekkerige huid. Dag 3/4 het grote vervellen begint, vaak raken mensen dan ook in paniek. Wij houden de gehele week contact met je om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens dit proces. Je bent op dag 4/5 eigenlijk alweer over het ergste vervellen heen. Dag 7 ziet je huid er roze en strak uit, een geheel nieuwe huid komt onder de vervelling vandaan. Zonder vlekjes, zonder fijne lijntjes een superzachte huid met een fantastische egale glans.

Feit: hoe dieper de peeling, hoe langer de hersteltijd. (soms kan dit wel 10 tot 14 dagen duren), hoe effectiever de peeling.

 

 

Helpt bij:

  • Rimpels verminderen/verdwijnen
  • Pigmentvlekken verwijderen of verminderen
  • Grove poriën verwijderen of drastisch verminderen
  • Zonbeschadigde huid herstellen
  • Littekens verminderen
  • Grauwe huid of rokershuid herstellen
  • Gehele huid verstrakt

 

Prijs TCA Peeling:

€150,-